lördag 11 april 2015

Huvud, axlar, knä och tå, knä och tå........

Huvud, axlar, knä och tå, knä och tå........ men min personliga favorit är:

Öga, mage, mun, hand och fot, hand och fot......

Meeen det är fantastiskt - jag har fått tillbaka orken och hjärnan börjar också kännas bekant. Wohooo! 

Det är väl sjutton också att det ska vara så svårt att få ordning på hela kroppen samtidigt. Jag är ju verkligen inte allvarligt sjuk utan det är bara kroppen som är knasig. Hur svårt kan det vara? 

Det börjar verkligen bli tjatigt men så här ser mitt liv ut.

Öga, mage, mun, hand och fot, hand och fot.......

Var hos ögonläkaren igen i veckan och givetvis fick jag en salva som jag inte tålde vilket genererade besök på ögonakuten. Vilket betyder att man åter igen träffar en ny läkare och så måste man dra allt igen. Läkaren tyckte att mina problem bara berodde på den felaktiga salvan så jag skulle inte ha någon ersättningssalva. Hmmmm, är det därför smärtorna har kommit tillbaka under helgen - för allt är bra, superduper bra med ögonen. NOT! 

Utöver det så ville min reumatolog avvakta med mer mediciner tills hon får ta fler prover när jag har mina magsmärtor och de kommer ju sådär bara på beställning precis perfekt när labben är öppna så man kan lämna prover. NOT! Givetvis så dök de upp kl 15.30 på fredagen - vet ni hur många lab som är öppna vid den tiden eller under helgen. NOLL! 

Och tänderna vet jag inte ens om jag orkar skriva om just nu men vet ni hur många utlandsresor jag kommer våga åka på i år. NOLL! Och vet ni hur många resor jag kommer låta min tandläkare få åka på i år. Japp - NOLL! 

Japp, jag håller mig på den optimistiska sidan idag och trallar vidare på min lilla sång:

Öga, mage, mun, hand och fot, hand och fot......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar